Home » , » HOCHEI: Debut spectaculos de play-off. Dunărea a învins ”lupii” după loviturile de departajare

HOCHEI: Debut spectaculos de play-off. Dunărea a învins ”lupii” după loviturile de departajareDacă în primul meci din sezon cu Corona Brașov, Dunărea a revenit de la 0-3 pentru a-și asigura victoria, în debutul paly-off-ului gălățenii au fost în postura brașovenilor și au fost egalașți la 3, după ce au condus cu 3-0. Primul meci al seriei cu Corona Brașov din semifinalele LNH a fost câștigat de Dunărea 4-3 (3-0, 0-1, 0-2, 0-0, 1-0), după ce s-au executat loviturile de departajare. 

Dunărea a început meciul tare și a marcat rapid, în minutul 2, la unul din primele schimburi pe gheață căpitanul Vitali Donika primește o pasă în fața porții de la Konstantin Ryabenko și deschide scorul. La jumătatea primei părți s-a rupt echilibrul numeric pe gheață pentru prima oară, Dunăre aa avut un moment de superioritate numerică dar fără efect pe tabelă. Presiunea la poarta brașovenilor a continuat iar în minutul 15 a dat roade, Antti Ojanen a trimis pucul în poarta lui Toke Zoltan după o pasă foarte bună primită de la Szocs Szabolcs. la prima pauză Dunărea a intrat în avantaj de trei goluri, cu patru minute înainte de finalul treimii  Dimitri Nimenko a marcat din pasa lui Sergey Chernenko.     

Chiar dacă Dunărea a început partea secundă cu un moment de superioritate numerică, Corona a fost echipa care a marcat prima. La opt minute de la reluare Corona a redus din handicap. Momentul psihologic al părții secunde s-a petrecut aproape de jumătatea reprizei. Dunărea a jucat 1:23 minute în dublă inferioritate numerică, Goga și Nagy au fost trimiși pe banca de pedepse, însă defensiva gălățeană a rezistat cu brio. În partea secundă Dunărea a mai ratat o bună șansă de a marca prin Szocs Szabolcs care a trimis în bară.    

În repriza a treia după mai multe moment bune ale gălățenilor Corona a scăpat pe contraatac și a marcat pentru 3-2. Apoi, la jumătatea celei de a treia reprize au egalat la trei după ce au fructificat un moment de superioritate numerică. Deși Dunărea era în penalizare și se pregătea de un nou moment 3-5, cei de la Brașov au continuat faza și au marcat. Până la finalul timpului regulamentar cele două echipe au mai irosit câteva șanse de a marca. Cele zece minute de timp suplimentar s-au încheiat fără prea multe evenimente astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. 

Prima dată au executat brașovenii și au ratat. Apoi, Antti Ojanen a marcat pentru Dunărea, iar Csanad Fodor, de la Brașov a egalat. Pal Zoltan a dus Dunărea în avantaj, iar Hunor Marton a scăpat pucul de sub control în apropierea porții lui Radu Viorel. 

Dunărea a jucat astăzi cu două linii de fundași: Konstantin Ryabenko-Nagy Istvan și Attila Goga-Botond Flinta, și trei linii de atacanți: Dimitri Nimenko-Sergey Chernenko-Alexandru Cristian Munteanu; Antti Ojanen-Szocs Szabolcs-Lorincz Levente; Hildebrand Szabiolcs-Pal Zoltan-Vitali Donika. Nu au fost utilizați astăzi portarul Bogdan Alexandru Popa, fundașul Alexandru Ionuț Munteanu și atacantul Adrian Irimia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger