Home » , » HOCHEI: A doua victorie la Miercurea Ciuc. Dunărea conduce 2-0 SC Miercurea Ciuc în finală!

HOCHEI: A doua victorie la Miercurea Ciuc. Dunărea conduce 2-0 SC Miercurea Ciuc în finală!În al doilea meci de la Miercurea Ciuc, din finala Ligii Naționale de Hochei, Dunărea a câștigat 6-5 (1-0, 3-2, 2-3) jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc, asta după ce gălățenii au câștigat și primul meci al seriei cu 4-1.

La fel ca în jocul de ieri Robert Krajci, din pasa lui Juraj Durkech și  Lorincz Levente, a deschis scorul în minutul 7, acesta fiind și sorul primei părți, (1-0 pentru Dunărea). 

La un minut de la revenirea pe gheață, în partea secundă, gazdele au egalat prin Molnar Zsombor din pasa lui Papp Szaboolcs, însă Dunărea a revenit în avantaj rapid, la aproape două minute de la egalare, prin golul marcat de Szocs Szabolcs din pasa lui Antti Ojanen. Sport club Miercurea Ciuc a egalat la doi în minutul 7 al părții secunde după ce Erik Bednar a fructificat un moment de superioritate numerică al ciucanilor. Nici egalitatea la 2 nu a rezistat prea mult pe tabelă, în minutul 9 al treimii de mijloc Dunărea s-a desprins la 3-2 prin golul marcat, în superioritate numerică, de fundașul Konstantin Ryabenko, din pasa slovacilor Juraj Durkech și Robert Krajci. Avantajul campionilor a fost dublat în minutul 11 al reprizei secunde de un alt fundaș Juraj Durkech.       

În ultima repriză Dunărea s-a desprins la 5-2 prin reușita lui Robert Krajci, în chiar debutul treimii. Ciucanii au dat ceva semne de revenire și au marcat pentru 5-3 prin Alexander Dyadyusko. La jumătatea reprizei a treia Vitali Donika a refăcut avantajul de trei goluri 6-3, însă finalul le-a aparținut gazdelor care au marcat de două ori până la 6-5, ambele goluri prin Aleksei Alecseev. 

Dunărea: 

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger