Home » , » HOCHEI: Dublă cu SC Miercurea Ciuc pentru Dunărea în finalul sezonului regulat

HOCHEI: Dublă cu SC Miercurea Ciuc pentru Dunărea în finalul sezonului regulatPrima parte a Ligii Naționale de Hochei, sezonul regulat, va fi încheiată de Dunărea în finalul acestei săptămâni, vineri și sâmbătă, 4-5 martie, de la ora 17.30. Echipa gălățeană, campioana ultimei ediții LNH, va juca cu Sport Club Miercurea Ciuc, câștigătoarea sezonului regulat din actuala ediție a Ligii Naționale de Hochei.  

Jocurile din finalul acestei săptămâni sunt restante din luna ianuarie a acestui an, turul II. Indiferent de rezultatele ce se vor înregistra, nu pot influența ierarhia de la finalul sezonului regulat din Liga Națională de Hochei. În clasamentul la zi din LNH Sport Club Miercurea Ciuc, recent câștigătoare a Cupei României, este pe primul loc cu 88 de puncte din 38 de jocuri în timp ce Dunărea este pe doi cu  73 de puncte din același număr de jocuri. 

La ultima vizită a ciucanilor la Galați, în turul I, Dunărea a câștigat ambele jocuri 6-3 (2-1, 1-1, 3-1) și 5-4 (4-1, 0-0, 0-3, 1-0), după prelungiri. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger