Home » , » HOCHEI: Dunărea începe finala cu SC Miercurea Ciuc

HOCHEI: Dunărea începe finala cu SC Miercurea CiucDupă ce au eliminat, pentru al doilea sezon consecutiv, în semifinale Corona Brașov, hocheiștii de la Dunărea vor juca, începând de marți, 22 martie, meciurile din final Ligii Naționale de Hochei cu cealaltă câștigătoare din semifinale Sport Club Miercurea Ciuc. 

În finală se va juca după sistemul cel mai bun din șapte jocuri, echipa care va ajunge la patru victorii va fi declarată câștigătoare. Finala va debuta cu două meciuri la Miercurea Ciuc, marți, 22 martie, și miercuri 23 martie, de la ora 18.30. După cele două jocuri de la Miercurea Ciuc finala se va muta la Galați pentru alte două meciuri, vineri, 25 martie, și sâmbătă, 26 martie. Dacă scorul o va permite finala va continua cu un meci la Miercurea Ciuc, marți, 29 martie, și unul la Galați, vineri, 1 aprilie. Meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca luni, 4 aprilie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc.  

În sezonul regulat cele două echipe s-au întâlnit de opt ori iar Dunărea a câștigat două jocuri ambele la Galați, 6-3 și 5-4, în turul I din sezonul regulat. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger