Home » , » HOCHEI: Dunărea începe luni seria semifinală cu Corona Brașov

HOCHEI: Dunărea începe luni seria semifinală cu Corona BrașovDupă sistemul cel mai bun din cinci meciuri hocheiștii de la Dunărea și Corona ”Wolves” Brașov se vor înfrunta în seria semifinală din LNH. Primele două jocuri sunt programate la Galați, luni, 14 martie, ora 18.30, și marți, 15 martie, de la ora 18.30, în Patinoarul ”Dunărea”. După cele două jocuri de la Galați seria se va muta la Brașov pentru meciul trei, 17 martie, ora 18.30, și patru, dacă va fi cazul, 18 martie. Dacă cele două echipe se vor afla la egalitate de victorii se va juca și meciul cinci, decisiv, 20 martie, ora 18.30, la Galați, datorită clasării superioare din sezonul regulat a Dunării. 

Dunărea și Corona se vor întâlni pentru al doilea sezon consecutiv în semifinala LNH. sezonul trecut Dunărea a trecut de Corona Brașov după ce a câștigat seria cu 3-2, la general.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger