Home » , » HOCHEI: Dunărea începe marți, 22 martie, finala LNH

HOCHEI: Dunărea începe marți, 22 martie, finala LNHFederația Română de Hochei a stabilit programul de disputare a meciurilor din finala Ligii Naționale de Hochei. Astfel, seria va debuta marți, 22 martie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc, iar meciul doi se va juca miercuri, 23 martie, de la ora 18.30, tot la Miercurea Ciuc. După o zi de pauză vineri, 25 martie, de la ora 18.30, și sâmbătă, 26 martie, de la ora 18.30, sunt programate primele două meciuri de la Galați. Dacă nici una dintre echipe nu a ajuns la patru victorii se va juca și meciul cinci, marți, 29 martie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc. Dacă nici una dintre echipe nu s-a desprins în câștigătoare se va juca și meciul șase, vineri, 1 aprilie, de la ora 18.30, la Galați. Meciul decisiv, dacă va fi cazul se va juca luni, 4 aprilie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc.  

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din șapte jocuri. Echipa care va ajunge prima la patru victorii va fi declarată câștigătoare.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger