Home » , » HOCHEI: Dunărea a încheiat sezonul regulat LNH pe locul 2

HOCHEI: Dunărea a încheiat sezonul regulat LNH pe locul 2


Grație parcursului din prima parte a sezonului hocheiștii de la Dunărea au încheiat sezonul regulat din Liga Națională de Hochei pe locul doi. Echipa gălățeană a obținut în cele 40 de jocuri din sezonul regulat 74 de puncte, 25 de victorii, 21 de trei puncte, 15 înfrângeri, 3 în care au obținut un punct. sport Club Miercurea Ciuc a câștigat sezonul regulat cu 93 de puncte. Clasamentul final din LNH se va stabili după ce se vor disputa meciurile restante, Steaua-Corona, 7-8 martie, la Cârța, și Steaua-Progym, la o dată ce urmează să fie stabilită. 

Pentru hocheiștii gălățeni urmează cea mai importantă parte a sezonului, play-off-ul. Ocupanta locului doi la finalul sezonului regulat Dunărea va juca în semifinalele LNH cu echipa de pe locul trei, după actualul clasament ocupat de Corona Brașov. Semifinalele se vor juca după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, primele două meciuri la Galați, apoi seria se va muta pe terenul echipei ce va termina sezonul pe locul trei, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca la Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger