Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea meci din seria cu ”lupii”. De la 3-1 la 3-6!

HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea meci din seria cu ”lupii”. De la 3-1 la 3-6!După primele două jocuri din semifinala Dunărea-Corona Brașov, cele două echipe se află la egalitate 1-1. În al doilea meci al seriei Dunărea a pierdut, la Galați, 3-6 (2-1, 1-2, 0-3), jocul cu ”lupii”, după ce gălățenii au condus cu 3-1!

La fel ca în primul meci al seriei Dunărea a început mai bine și a marcat prima la cinci minute de la începutul jocului. Slovacul Robert Krajci, intrat în locul lui Vitali Donika, a deschis scorul după ce a fost servit în apropierea porții de Attila Goga. Dunărea nu a stat prea mult în avantaj, în minutul 8, în încercarea de a degaja pucul din propria treime unul dintre apărătorii gălățeni trimite în trimit o pasă de gol lui Martyas Biro care a egalat la 1. Golul prin care Dunărea a făcut 2-1 a fost puțin aticpic. Atacantul Sergey Chernenko, aflat undeva în margine, a trimis pucul la întâlnire în fața porții unde era plasat fundașul Konstantin Ryabenko care a și marcat. În momentul marcării golului cele două echipe evoluau în patru jucători după ce Robert Krajci și Ievgeni Pisarenko au fost eliminați pentru durități excesive. 

În partea secundă Dunărea s-a desprins la 3-1 prin golul lui Dimitri Nimenko. Scăpat pe contraatac atacantul ucrainean a trimis sub bara porții lui Toke Zoltan. După marcarea golului de 3-1 Dunărea a trecut cu bine peste un moment de inferioritate numerică, Levente Lorincz a fost trimis pe banca de pedepse. Finalul părții secunde le-a aparținut brașovenilor care în decurs de șapte minute au egalat la 3, chiar dacă în acest interval Dunărea a avut un moment de superioritate numerică concretizat prin câteva șuturi mai periculoase ale lui Sergey Chernenko sau Antti Ojanen. 

La 30 de secunde de la reluarea reprizei a treia Corona Brașov a trecut pentru prima oară în acest joc în avantaj. Ultima treime a jocului le-a aparținut în integralitate brașovenilor care s-au impus cu 3-0, deși Dunăre a avut mai multe oportunități de a marca, Pal a trimis pe lângă poartă, Cernenkoo, Ojanen în portar. 

Dunărea a jucat și astăzi cu două linii de fundași: Konstantin Ryabenko-Nagy Istvan, căpitan astăzi, și Attila Goga-Botond Flinta, și trei linii de atacanți: Dimitri Nimenko-Sergey Chernenko-Alexandru Cristian Munteanu; Antti Ojanen-Szocs Szabolcs-Lorincz Levente; Hildebrand Szabolcs-Pal Zoltan-Robert Krajci. Nu au fost utilizați astăzi portarul Lucian Hangan, fundașul Alexandru Ionuț Munteanu și atacantul Adrian Irimia.

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger