Home » , » HOCHEI: Dunărea-Sport Club Miercurea Ciuc în finala LNH

HOCHEI: Dunărea-Sport Club Miercurea Ciuc în finala LNHPentru al doilea sezon consecutiv hocheiștii de la Dunărea vor juca în finala Ligii Naționale de Hochei. După ce sezonul trecut au trecut cu 4-1 la general în finală de Steaua, în actuala ediție a Ligii Naționale de Hochei, Dunărea va juca finala cu Sport Club Miercurea Ciuc, câștigătoarea sezonului regulat. 

Sport Club Miercurea Ciuc a obținut calificarea în finală după ce a trecut în semifinală de Steaua București cu scorul 3-0 la general, după 6-3 și 7-3 la Miercurea Ciuc și 5-1 la Cârța. 

Finala este programată să se dispute după sistemul cel mai bun din șapte jocuri. Primele două jocuri se vor disputa la Miercurea Ciuc după care urmează două jocuri la Galați. Seria va continua cu un meci la Miercurea Ciuc și unul la Galați, iar meciul șapte, decisiv, se va juca, dacă este cazul, pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, Sport Club Miercurea Ciuc. Echipa care va ajunge prima la patru victorii va câștiga finala.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger