Home » , , » HOCHEI: ”Galadiatorii” debutează vineri în finala Campionatului Național sub 16 ani

HOCHEI: ”Galadiatorii” debutează vineri în finala Campionatului Național sub 16 aniJuniorii sub 16 ani de la clubul Dunărea vor debuta vineri, 25 martie, în finala Campionatului Național sub 16 ani. De la ora 15.00, pe gheața Patinoarului ”Dunărea” gladiatorii vor juca primul meci al seriei cu cei de la CS Școlar Miercurea Ciuc. La juniori finala este programată să se dispute după sistemul cel mai bun din trei jocuri. Primul meci se va juca vineri, 25 martie la Galați, de la ora 15.00, după care seria se va muta la Miercurea Ciuc, pentru jocurile doi și trei, sâmbătă, 26 martie și duminică, 27 martie, dacă va fi cazul. 

CSȘ Miercurea Ciuc a încheiat sezonul regulat din Campionatul Național sub 16 ani pe primul loc, cu 51 de puncte din 20 de jocuri, fără înfrângere pe teren. Harghitenii au pierdut două jocuri, ambele cu Dunărea la Miercurea Ciuc, dar la masa verde pentru neprezentare. Dunărea a terminat pe locul doi sezonul regulat cu 38 de puncte din 20 de jocuri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger