Home » , , » HOCHEI: ”Gladiatorii” au nevoie de o victorie cu ”lupișorii” pentru a se califica în finala mare CN U 16

HOCHEI: ”Gladiatorii” au nevoie de o victorie cu ”lupișorii” pentru a se califica în finala mare CN U 16Pe lângă cele două jocuri din LNH, Dunărea-SC Mierurea Ciuc, Patinoarul ”Dunărea” va găzdui în acest final de săptămână alte două jocuri, de data asta în Campionatul Național al Juniorilor sub 16 ani. 

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 14.30, și duminică, 6 martie, de la ora 11.15, ”gladiatorii”, echipa sub 16 ani a clubului Dunărea, va juca ultimul meci din sezonul regulat al CN U 16 cu cei de la Corona Brașov. 

Cele două jocuri sunt foarte importante în economia clasamentului CN U 16 la finalul sezonului regulat și echipelor ce vor lupta pentru medalii. Înaintea dublei cu Corona, Dunărea ocupă locul doi cu 35 de puncte din 18 jocuri, în timp ce Corona este pe trei cu un punct mai puțin, 34, din același număr de jocuri. Pentru a ocupa locul doi la finalul sezonului regulat, poziție ce este echivalentă cu calificarea directă în finala mare, ”gladiatorii” au nevoie de o victorie în cele două jocuri cu ”lupișorii” brașoveni.  

Jocurile din tur, de la Brașov, s-au încheiat cu victoriile ”lupișorilor”, după ce s-a disputat câte o repriză de prelungiri în ambele jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger