Home » , » HOCHEI: Juraj Durkech, cel mai ofensiv fundaș din sezonul regulat LNH

HOCHEI: Juraj Durkech, cel mai ofensiv fundaș din sezonul regulat LNHDupă ce s-au disputat cele 40 de jocuri din sezonul regulat al LNH fundașii de la Dunărea sunt primii în clasamentul fundașilor marcatori din Liga Națională. Cel mai ofensiv dintre fundașii din LNH  este slovacul  Juraj Durkech. În 33 de jocuri, cât a jucat pentru Dunărea, apărătorul de 28 de ani a marcat 15 goluri și a oferit 21 de pase decisive, acumulând un total de 36 de puncte. 

Fundașii echipei naționale, Nagy Istvan și Attila Goga, sunt pe locurile trei respectiv cinci în ierarhia fundașilor marcatori. Nagy Istvan a jucat în 39 din cele 40 de jocuri din sezonul regulat și a acumulat 28 de puncte (13 goluri și 15 pase decisive), iar Attila Goga a adunat 25 de puncte (6 goluri și 19 pase), în 39 de jocuri. Ucraineanul Konstantin Ryabenko ocupă locul 6 în clasamentul fundașilor marcatori din LNH cu 23 de puncte din 30 de jocuri, 5 goluri și 18 pase decisive. 

Ceilalți fundași de la Dunărea care au marcat în actualul sezon al LNH: Bogdan Neagoș, 13 puncte, 6 goluri și 7 pase decisive; Roman Shcherbatyuk, 12 puncte (2+10); Botond Flinta 6 puncte (2+4), Alexandru Ionuț Munteanu 5 puncte, 5 goluri; Daniel Lucian Oprea, 4 puncte (1+3).    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger