Home » , » HOCHEI: La cinci minute de titlu! Dunărea conduce Sport Club 3-2 în finală!

HOCHEI: La cinci minute de titlu! Dunărea conduce Sport Club 3-2 în finală!
Dacă în meciul patru al finalei, de la Galați, Dunărea a fost la 10 minute de titlu, la Miercurea Ciuc, în meciul cinci al finalei Ligii Naționale de Hochei, gălățenii au fost mult mai aproape, la cinci minute de a câștiga al doilea titlu consecutiv. În minutul 55 al meciului de la Miercurea Ciuc, pierdut de Dunărea 4-5 (0-1, 1-1, 3-3), când Dunărea conducea cu 4-3, Sport Club a egalat la 4. În același minut 15, la 20 de secunde distanță, SC Miercurea Ciuc a marcat și golul de 5-4 acesta fiind și scorul final.     

Prima parte s-a încheiat 1-0 pentru gazde. Sport Club a deschis scorul în minutul 12.10 prin Ervin Moldovan. Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Dunărea a egalat la 1 prin Szocs Szabolocs, din pasa lui Antti Ojanen, în minutul 1.40 al treimii secunde, iar Sport Club a marcat pentru 2-1 prin Kiril Tambijevs, după ce harghitenii au fructificat un moment de superioritate numerică. Ultima repriză a fost începută în forță de Dunărea, gălățenii au marcat de trei ori consecutiv întorcând scorul de la 1-2 la 4-2. Dimitri Nimenko a egalat la 2, în secunda 42 a treimii, Szocs Szabolcs, din pasa lui Nagy Istvan, a dus Dunărea în avantaj 3-2, în minutul 3.51 al reprizei, iar Levente Lorincz, din pasa lui Juraj Durkech a dublat avantajul, 4-2, în minutul 6.49 al reprizei. De la 4-2 Sport Club a marcat de trei ori consecutiv și a prelungit suspansul în finală. 

Meciul șase al finalei este programat vineri, 1 aprilie, de la ora 18.30, la Galați. Dunărea conduce cu 3-2 la general Sport Club Miercurea Ciuc și m ai are nevoie de o victorie pentru a câștiga titlul.      

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Antti Ojanen, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger