Home » , » HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Va fi un joc al portarilor”

HOCHEI: Mihai Brandabur: ”Va fi un joc al portarilor”


La Lider Sportiv 96, de la radio Pro FM Lider FM, directorul clubului Dunărea, Mihai Bradabur, a declarat că deși Dunărea începe finala LNH cu două  meciuri la Miercurea Ciuc, echipa gălățeană nu este dezavantajată: ”Din fotbal suntem obișnuiți să spunem ca echipa care joacă acasă pornește ca favorită. În hochei, în foarte multe cazuri, echipele joacă mai bine în deplasare. Nu pot să îmi explic de ce, probabil emoțiile și spectatorii veniți să îi vadă. Proba evidentă este în cazul nostru, am jucat mai bine în deplasare decât acasă, sper ca asta să se întâmple în continuare”.   

Altfel, directorul clubului gălățean a mai spus că în finală va fi un duel al portarilor: ”Părerea mea este că va fi din nou un joc al portarilor care va decide rezultatul final. În hocheiul pe gheață, după părerea mea, portarul este peste 50% din echipă”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger