Home » , » HOCHEI: Victorie în debutul finalei. Dunărea conduce 1-0 SC Miercurea Ciuc în finală!

HOCHEI: Victorie în debutul finalei. Dunărea conduce 1-0 SC Miercurea Ciuc în finală!
Hocheiștii de la Dunărea au început seria din finala Ligii Naționale de Hochei cu o victorie. În primul meci, din primele două programate la Miercurea Ciuc, Dunărea s-a impus cu 4-1 chiar pe gheața Patinoarului ”Vakar Lajos”, din Miercurea Ciuc.  

Robert Krajci, din pasa lui Juraj Durkech și Szocs Szabolcs, a deschis scorul în minutul 5.30 al jocului, acesta fiind și scorul la prima pauză. În partea secundă Dunărea s-a desprins la 2-0 prin golul marcat de Pal Zoltan, din pasa lui Szocs Szabolcs și Robert Krajci, în minutul 9.25. Sport Club Miercurea Ciuc a redus din handicap în minutul 15.48 al părții secunde prin Alexander Dyadyushko, după ce a fructificat un moment de superioritate numerică. Diferența de două goluri a fost refăcută de Dunărea cu 1.30 înainte de finalul reprizei secunde prin giolul marcat de Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Botond Flinta și Hildebrand Szabolcs. În ultima treime a jocului Dunărea a mai marcat o dată, în minutul 2.15 al ultimei reprize prin Levente Lorincz din pasa lui Sergey Chernenko.  

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Dimitri Nimenko, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;

Pe foaia de joac a echipei din Miercurea Ciuc s-a regăsit și patru jucători care au câștigat titlul sezonul trecut împreună cu Dunărea. Portarul Onodi Otto, fundașul Papp Szabolcs și atacanții Ede Mihaly și Biro Tamas.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger