Home » , » HOCHEI: Victorie și calificare. Dunărea va juca în finala LNH pentru al doilea sezon consecutiv

HOCHEI: Victorie și calificare. Dunărea va juca în finala LNH pentru al doilea sezon consecutivMeciul patru al seriei din semifinale cu Corona Wolves Brașov a fost câștigat de Dunărea  5-1 (0-0, 3-1, 2-0), victorie prin care echipa gălățeană a obținut, pentru al doilea sezon consecutiv, calificarea în finala Ligii Naționale de Hochei.


După o primă repriză încheiată fără evenimente majore, doar o eliminare a lui Juraj Durkech peste care Dunărea a trecut cu bine, cele două echipe au dat drumul la goluri în partea secundă. Scorul a fost deschis în minutul 1.15 de gazde prin Fodor Csanad, după ce au fructificat o superioritate numerică. Avantajul gazdelor a ținut puțin peste un minut, în minutul 3.35, Szocs Szabolcs, revenit de pe banca de pedepse, a egalat din pasa lui Nagy Istvan și Pal Zoltan, gol marcat de gălățeni după ce au fructificat un moment de superioritate numerică. În minutul 5.02 a ieșit la rampă căpitanul Vitali Donika, odihnit în precedentele două jocuri ale seriei, atacantul ucrainean a marcat  pentru 2-1, din pasa lui Szocs Szabolcs și Antti Ojanen, moment al jocului în care Dunărea evolua în superioritate numerică, după care a reușit desprinderea la 3-1, în minutul 8.47, gol reușit de Dunărea în inferioritate numerică! În ultima treime Dunărea a mai marcat de două ori. Robert Krajci, din pasa lui Antti Ojanen, a dus scorul la 4-1, în minutul 11 al părții secunde, iar tabela a fost închisă de Vitali Donika, din pasa lui Juraj Durkech, cu două minute înainte de finalul jocului.    

Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;


Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași; 

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Vitali Donika, Szocs Szabolcs, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger