Home » , » HOCHEI: Vineri și sâmbătă finala LNH mută la Galați

HOCHEI: Vineri și sâmbătă finala LNH mută la GalațiDupă cele două jocuri de la Miercurea Ciuc, ambele câștigate de Dunărea 4-1 (1-0, 2-1, 1-0) și 6-5 (1-0, 3-2, 2-3), finala Ligii Naționale de Hochei se mută la Galați. Vineri și sâmbătă, de la ora 18.30 în ambele zile cu intrarea liberă, se vor disputa meciurile trei și patru al finalei dintre Dunărea și Sport Club Miercurea Ciuc.   

Dacă nici una dintre echipe nu a ajuns la patru victorii, Dunărea mai are nevoie de două victorii pentru a câștiga din nou titlul, se va juca și meciul cinci, marți, 29 martie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc. Dacă nici una dintre echipe nu s-a desprins în câștigătoare se va juca și meciul șase, vineri, 1 aprilie, de la ora 18.30, la Galați. Meciul decisiv, dacă va fi cazul se va juca luni, 4 aprilie, de la ora 18.30, la Miercurea Ciuc. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger