Home » » Lider Sportiv, astăzi, ediția cu numărul 97!

Lider Sportiv, astăzi, ediția cu numărul 97!


Ediția cu numărul 97 a emisiunii Lider Sportiv de pe PROFM LIDER FM (92,4 FM sau www.liderfm.ro) va aborda mai multe subiecte de mare interes pentru publicul gălățean. Se va discuta despre marea finală pe care CSM Dunărea o dispută în aceste zile cu SC Miercurea Ciuc, gălățenii fiind la un singur succes de un nou titlu de campioană a României.
Căpitanul Oțelului Robert Ciurea va vorbi despre situația de la formația gălățeană și despre pregătirile pentru partida de duminică, de pe teren propriu, contra Rapidului.
Un alt invitat important este Eugenio Rodrigues, antrenorul echipei feminie a clubului Phoenix, gruparea care a obținut cea mai bună clasare în acest sezon.
De asemenea, va fi invitat și Ionel Balais (Înotătorul Nemo), care va vorbi despre beneficiile înotului și despre cea mai bună locație de a practica din Galați.

Pentru întrebări, comentarii sau sugestii vă stau la dispoziție pagina de Facebook a emisiunii, dar și site-urile partenerilor noștri www.dunareabatrana.ro și www.sportgalati.com
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger