Home » » RUGBY: Debut cu dreptul în Cupă pentru RCM Galați

RUGBY: Debut cu dreptul în Cupă pentru RCM GalațiÎntr-un nou format Cupa României a debutat la finalul săptămânii trecute cu meciurile din prima etapă a competiției. Divizionara secundă RCM Galați a jucat în runda inaugurală a Cupei, Grupa a II-a valorică, Seria Albastră, pe teren propriu, stadion ”Municipal” cu colega de eșalon RC Bârlad. Gălățenii și-au trecut în cont prima victorie din actuala ediție a Cupei, 17-15.   

Pentru RCM Galați au punctat: Ionuț Cosmiuc 12p, lovitură de pedeapsă, eseu și două transformări, și Gabriel Dănăilă 5p, un eseu. În celălalt meci din Seria Albastră, CS Năvodari a trecut, 43-5, pe teren propriu de Bucovina Suceava. 

Sâmbătă, 26 martie, de la ora 14.00, RCM Galați va juca al doilea meci din actuala ediție a Cupei, la Năvodari. Pe teren propriu RCM Galați va juca în etapa a III-a, ultima din tur, 6 aprilie, cu Bucovina Suceava.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger