Home » » RUGBY: RCM Galați a marcat trei eseuri la Năvodari dar a pierdut

RUGBY: RCM Galați a marcat trei eseuri la Năvodari dar a pierdutSeniorii de la RCM Galați au susținut la finalul săptămânii trecute jocul din a doua etapă a Cupei la Năvodari, cu cei de la CS Năvodari, în reeditarea meciului de titlu de sezonul trecut din Divizia Națională de Seniori. La Năvodari au câștigat gazdele 27-15, la pauză scorul fiind 14-10.

Pentru RCM Galați au marcat câte o încercare: Gabriel Dănăilă, Costel Manolache și Vasiel Leu. După două etape din actuala ediție a Cupei, RCM Galați este pe locul trei în grupă cu 4 puncte din două jocuri. Primul loc este ocupat de CS Năvodari cu 10 puncte, pe doi sunt cei de la RC Bârlad cu 5 puncte, iar ultimul loc în grupă este ocupat de Bucovina Suceava fără puncte.  

În etapa a III-a din Cupă, ultima din turul Seriei Albastre, Grupa a II-a, RCM Galați va juca pe teren propriu, duminică, 3 aprilie, de la ora 11.00, cu cei de la Bucovina Suceava. Iată echipa de start a gălățenilor conform site-ului oficial al competiției: 15 Gabriel Partenie, 14 Costel Manolache, 13 Igor Misin, 12 Ionuț Cosmiuc, 11 Marius Stanciu, 10 Semion Popa, 9 Georgian Ionuț Cucu, 8 Gabriel Dănăilă, 7 Cristi Boboc, 6 Alexandru Siscan, 5 Dragoș Giușcă, 4 Gheorghe Brânză, 3 Cristian Leseanu, 2 Roman Cangea, 1 Claudius Carabet.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger