Home » » VOLEI: Arcada, derby pentru play-off sâmbătă, la Polivalentă

VOLEI: Arcada, derby pentru play-off sâmbătă, la Polivalentă


Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat echipa gălățeană masculină de volei Arcada va juca pe teren propriu cu cei de la Volei Club Banatul Caransebeș. În etapa a XIX-a din Divizia A1, sâmbătă, 5 martie, de la ora 17.00, în Sala sporturilor ”Dunărea”, echipa gălățeană va juca pentru consolidarea locului în play-off-ul actualei ediții a primei ligi masculine de volei. 

Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe sunt vecine de clasament. Arcada este pe locul patru în A1 cu 38 de puncte în 18 jocuri, 13 victorii-5 înfrângeri, iar echipa din Caransebeș a acumulat 33 de puncte în 18 jocuri. Meciul tur a fost câștigat de VC Banatul Caransebeș cu 3-1 (27-25, 20-25, 32-30, 25-22). Jocul va fi arbitrat de Vasile Florin Bosi, din București, arbitru A1, și Florin Dragomir, din București, arbitru A2. 

Deși până la finalul sezonului regulat mai sunt de disputat patru etape, jocul cu Banatul Caransebeș este ultimul din sezonul regulat pe care echipa gălățeană îl va juca pe teren propriu. După meciul din etapa a XIX-a Arcada va sta din cauza retragerii celor de la CVM Tomis Constanța, apoi, în etapa a XXI-a Arcada va juca la Cluj-Napoca cu cei de la ”U”, meci programat inițial la Galați, ordinea jocurilor fiind inversată, iar sezonul regulat va fi încheiat de Arcada la Dej.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger