Home » » VOLEI: Arcada se întoarce cu 0-2 de la Zalău

VOLEI: Arcada se întoarce cu 0-2 de la Zalău


Sâmbătă și duminică, la Zalău, echipa masculină de volei Arcada, a susținut primele două meciuri din seria semifinală cu cei de la Volei Municipal Zalău. Cele două jocuri au fost pierdute de echipa gălățeană cu același scor 3-1. Evoluția scorului în cele două jocuri a fost identică. VM Zalău a câștigat primul set, 25-19, în primul meci, 25-22, în al doilea, Arcada a egalat, 25-19 în primul meci, 25-17 în al doilea,  după care sălăjenii și-au adjudecat următoarele seturi 25-13, 25-23, în primul meci, 25-23, 25-22, în al doilea. 

Seria va continua cu două jocuri la Galați. Primul este programat pentru luni, 4 aprilie, de la ora 18.00, iar al doilea, dacă va fi cazul, se va juca marți, 4 aprilie, de la ora 18.30. Pentru a se califica în finală Arcada trebuie să câștige ambele meciuri de la Galați și să câștige și meciul cinci, decisiv, de la Zalău. Echipa care ajunge prima la trei victorii se va califica în finală. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger