Home » » VOLEI: Arcada și-a asigurat prezența în play-off, grupa 1-4

VOLEI: Arcada și-a asigurat prezența în play-off, grupa 1-4Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat echipa masculină de volei Arcada și- asigurat locul în play-off, grupa 1-4, din Divizia A1. În etapa a XX-a Arcada a obținut a XIV-a victorie din acest sezon 3-0 (25-16, 25-18, 25-23) cu cei de la Banatul Caransebeș. 

După victoria cu Carnasebeș, Arcada este pe locul 4 cu 41 de puncte, la 3 puncte de echipa de pe locul 3 Explorări Baia Mare, și și-a asigurat locul în play-off, grupa 1-4 din Divizia A1. Până la finalul sezonului regulat mai sunt de disputat trei etape. Arcada va juca două meciuri, ambele în deplasare, ambele în județul Cluj, primul la Cluj-Napoca cu ”U” iar al doilea la Dej cu Unirea, echipe clasate în partea a doua a clasamentului. Etapa viitoare Arcada va sta și va câștiga cu 3-0 jocul cu CVM Tomis Constanța, echipă retrasă.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger