Home » , » BASCHET: Phoenix joacă cu CSM CSU Oradea în primul tur al play-off-ului

BASCHET: Phoenix joacă cu CSM CSU Oradea în primul tur al play-off-uluiLa chiar prima participare în LNBM echipa masculină a clubului Phoenix a obținut calificarea în play-off. Echipa pregătită de Florin Nini a încheiat sezonul regulat pe locul 7 cu 46 de puncte, 16 victorii-16 înfrângeri, depășind echipe de tradiție precum Gaz Metan Mediaș, Energia Târgu Jiu sau Dinamo București. 

În faza a III-a din LNBM, play-off, Phoenix, locul 7 în clasamentul general, va juca cu echipa de pe locul doi de la finalul sezonului regulat CSM CSU Oradea. Primul tur de paly-off se va juca după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, echipa care va câștiga trei meciuri se va califica în semifinale. Seria Phoenix-CSMU Oradea va debuta cu două jocuri la Oradea, 17 și 19 aprilie, cu o zi de pauză între meciuri. După două jocuri la Oradea seria va muta la Galați pentru alte două jocuri 24 și 26 aprilie, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca la Oradea, 29 aprilie.   

Phoenix și CSM CSU Oradea s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, iar echipa din Oradea a câștigat ambele jocuri. La Galați, Phoenix a pierdut în prelungiri 106-100 (21-17, 20-27, 24-34, 30-17, 11 - 15), iar la Oradea CSM CSU a câștigat  87-78 (27-19, 19-14, 24-25, 17-20). 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger