Home » , » BASCHET: Spaima granzilor recidivează! Victorie în prelungiri cu Oradea pentru Phoenix

BASCHET: Spaima granzilor recidivează! Victorie în prelungiri cu Oradea pentru Phoenix

foto: facebook.com/phoenixgalati

După U BT Cluj-Napoca, Steaua CSM București ș.a., un alt nume mare din baschetul românesc, CSM Oradea, părăsește învins parchetul Sălii Sporturilor ”Dunărea” din Galați, după o confruntare cu Phoenix. În meciul trei al seriei din turul inaugural al play-off-ului, echipa condusă de Florin Nini a învins 98-92, după o repriză suplimentară de prelungiri, CSM Oradea, echipă ce a încheiat sezonul regulat din LNBM pe locul doi. 

Chiar dacă oaspeții au început mai bine jocul, au condus în debutul meciul în mai multe rânduri 4-0, 8-2, Phoenix a câștigat primul sfert 23-15. Gălățenii a trecut pentru prima oară în acest meci în avantaj cu patru minute înainte de finalul primului parțial (11-10) după un coș de două puncte marcat de Milos Bojovic.  Sfertul secund s-a încheiat 21-12 pentru oaspeții, astfel că la pauza mare scorul a fost 34-36, cu punctele desprinderii marcate de orădeni cu 2 secunde înainte de finalul reprizei. Sfertul trei al jocului a fost câștigat de Phoenix 23-22, iar sfertul patru s-a încheiat la egalitate 23-23, după ce cele două echipe au alternat la conducere pe parcursul reprizei secunde. La finalul celor 40 de minute regulamentare scorul a fost 81-81. Orădenii au trimis meciul în prelungiri după ce au revenit de la 74-81 cu două minute înainte de finalul jocului. 

La fel ca în debutul meciului și repriza de prelungiri a fost începută mai bine de orădeni. În chiar debutul reprizei s-au desprins la 81-86. Phoenix a revenit și a egalat, 86-86, după două libere marcate de Milos Pesic, după care s-a desprins, 88-86, prin același procedeu marcate de același jucător. Până la finalul jocului gălățenii s-au menținut în avantaj și au împins seria Phoenix-CSM CSU Oradea în meciul patru. După o zi de pauză, marți, 26 aprilie, de la ora 18.00, se va juca al doilea meci de la Galați. 

Cel mai bun marcator de la Phoenix în jocul de azi a fost Milos Pesic cu 26 de puncte. Ceilalți marcatori au fost: Milos Bojovic 22p, Jay Threatt 17p, Iosif Pîrlog 11p, Yaroslav Lemyk 10p, Taylor Rhode și Ioan Borșa câte 4 p.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger