Home » , » Campionii, campionii, ole, ole, oleeeee! Dunărea a câștigat din nou campionatul!

Campionii, campionii, ole, ole, oleeeee! Dunărea a câștigat din nou campionatul!
Echipa gălățeană de hochei de la CSM Dunărea s-a impus dramatic în fața celor de la SC Miercurea Ciuc în finala Campionatului Național de Hochei, scor 4-2 la general. Succesul gălățenilor a fost concretizat printr-un succes obținut astăzi, scor 4-3 (0-0, 2-1, 1-2, 1-0), după prelungiri. cu gol de aur.

Priam parte s-a încheiat la egalitate 0-0. Dunărea a deschis scorul în secunda 37 a treimii secunde, moment al jocului în care gălățenii evoluau în superioritate numerică. Attila Goga a trimis la poartă, Onodi a respins iar Sergey Chernenko a marcat. Când nimeni nu se așteptă, pe finalul reprizei cu 1.06 înainte de final Sport Club a egalat, dar la 30 de secunde distanță Dunărea a revenit în avantaj prin golul marcat de Attila Goga din pasa lui Antti Ojanen. În partea a treia jocul a fost pe contre, Sport Club a egalat la 2, după un moment de superioritate numerică, în minutul 6.20. Dunărea a revenit în avantaj 3-2 cu 11.05 înainte de final, prin golul lui Juraj Durkech. Sport Club Miercurea Ciuc a egalat la 3 cu 6.46 înainte de final gol prin care avea să trimită meciul în prelungiri. În repriza suplimentară de prelungiri, după ce a trecut cu bine peste un moment de dubla inferioritate, Dunărea a marcat golul de aur, gol prin care a câștigat al doilea titlu consecutiv prin Scocs Szabolcs, din pasa lui Sergey Chernenko și Juraj Durkech, în minutul 10.16 al reprizei de prelungiri.    


Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Linia a I-a: Juraj Durkech, Attila Goga, Vitali Donika (căpitan), Sergey Chernenko, Levente Lorincz

Linia a II-a: Nagy Istvan, Botond Flinta, Antti Ojanen, Szocs Szabolcs, Robert Krajci; 

Linia a III-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu

Linia a IV-a: Anton Cristian Popa, Hildebrand Szabolcs.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger