Home » » FOTBAL: Avântul Valea Mărului a făcut scorul campionatului: 12-0 cu Victoria Independența

FOTBAL: Avântul Valea Mărului a făcut scorul campionatului: 12-0 cu Victoria Independența


Cele două echipe din fruntea Ligii a IV-a Galați continuă să se dueleze de la distanță pentru primul loc. În etapa a 21-a, campioana, Avântul Valea Mărului, a realizat scorul campionatului prin victoria 12-0 de pe teren propriu cu Victoria Independența, în timp ce liderul, Fulgerul Smulți, a replicat cu o victoria 7-1, pe teren propriu, în fața celor de la Unirea Braniștea, echipa de pe locul patru. Etapa cu numărul 21 a fost bogată în goluri, echipa de pe locul trei, Avântul Vânători, a ținut pasul cu cele două din frunte și s-a impus 11-5, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, în jocul cu Luceafărul Petrolul Schela. Celelalte rezultate din etapa a 21-a: CS Școlar Tecuci-Juventus Toflea 7-2, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești 0-3, Zimbrul Slobozia Conachi-Muncitorul Ghidigeni 3-4, Quantum Club Galați-Șoimii Fundeni 3-1.          

Fulgerul Smulți conduce în Liga a IV-a cu 57 de puncte, 18 victorii, 3 remize, fără înfrângere, la două puncte în fața celor de la Avântul Valea Mărului, 55 de puncte, 17 victorii, 4 remize, fără înfrângere. Avântul Vânători este pe trei cu 45 de puncte iar Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 44 de puncte. 

În etapa a 22-a sunt programate jocurile: Juventus Toflea-Luceafărul Petrolul Schela, Victoria Independența-CSȘ Tecuci, Gloria Ivești-Avântul Valea Mărului, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor, Unirea Braniștea-Zimbrul Slobozia Conachi, Șoimii Fundeni-Avântul Drăgănești, Avântul Vânători-Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri-Fulgerul Smulți.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger