Home » , » FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”Cr. Munteanu și Cernat vor să facă o afacere din Centrul de Copii de Copii și Juniori”

FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”Cr. Munteanu și Cernat vor să facă o afacere din Centrul de Copii de Copii și Juniori”


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, fostul conducător al Oțelului, Ilie Hagioglu, a declarat că s-ar bucura dacă Cristi Munteanu și Florin Cernat ar prelua centrul de Copii și Juniori al Oțelului, dacă aceștia vor crește copii pentru echipele din Galați: ”Din ce știu eu Cristi Munteanu și Florin Cernat vor să facă o afacere din centrul de Copii de Copii și Juniori. Vor să fie o copie a Academiei Hagi cu o echipă din Kiev. M-aș bucura să se implice dar să apară pentru fotbalul din Galați. Eu am crescut copii din Galați pentru Oțelul. M-aș bucura să facă pentru Galați, pentru copii din Galați, dar să iei copii să-i duci în altă parte nu sunt de acord. Dacă Cristi Munteanu și Florin Cernat vor să facă o echipă care să promoveze în Liga a III-a, Liga a II-a, jos pălăria și nu am cuvine de lauda la adresa lor”, a spus Ilie Hagioglu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger