Home » » FUTSAL: United 2 a încheiat sezonul regulat pe locul doi

FUTSAL: United 2 a încheiat sezonul regulat pe locul doiEchipa secundă a clubului United a încheiat sezonul regulat din Liga a II-a pe locul doi. Satelitul, deținătoarea titlului în Liga a II-a, a susținut la finalul săptămânii trecute, la Buzău, meciurile din ultimul turneu al ligii secunde. În primul meci al turneului buzoian echipa pregătită de David Asandei a trecut cu 6-4 (3-1) de Pro Tineret Sighișoara, pentru United au marcat: Popa și Iorga câte două goluri, Stoian și Stratulat câte o reușită. Cel de al doilea joc a fost câștigat de satelitul clubului United 2-1 (1-0), cu cei de la Inter Gheorgheni. Pentru United au marcat Apostol și Stratulat.

United 2 a încheiat sezonul regulat din Liga a II-a pe locul doi cu 38 de puncte din 18 jocuri, 12 victorii, două remize, patru înfrângeri, 87 de goluri marcate-55 încasate. Pentru United 2 urmează meciurile din play-off. În turul inaugural United 2 va juca cu echipa de pe locul trei Luceafărul Buzău. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger