Home » » FUTSAL: United 2 încheie jocurile din sezonul regulat cu un turneu de palmares

FUTSAL: United 2 încheie jocurile din sezonul regulat cu un turneu de palmaresEchipa secundă a clubului United, campioana en-titre din Liga a II-a, va susține sâmbătă și duminică, 23-24 aprilie, la Sărata Monteoru-Buzău, meciurile din ultimul turneu al sezonului regulat, etapele 23 și 24. Calificați în play-off, următoarea fază a ligii secunde, indiferent de rezultatele ultimului turneu, gălățenii vor juca sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 17.30, cu Pro Tineret Sighișoara, și duminică, 24 aprilie, de la ora 10,30, cu Inter Gheorgheni. 

Ultimul turneu din sezonul regulat este abordat de United de pe locul doi în clasamentul ligii secunde cu 32 de puncte din 16 jocuri, zece victorii, două remize, patru înfrângeri. 

După turneul ce va închide sezonul regulat din Liga II-a, echipele clasate pe locurile 1-4, Imperial Wet Miercurea Ciuc, United 2, Inter Gheorgheni și Luceafărul Buzău, după actuala configurație a clasamentului, vor juca în play-off pentru promovarea în Liga I. United 2, echipă satelit a clubului United nu are drept de promovare în Liga I.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger