Home » » FUTSAL: United încheie deplasările din sezonul regulat, duminică, la Deva

FUTSAL: United încheie deplasările din sezonul regulat, duminică, la Deva


După o etapă de pauză, în care a stat dar a câștigat trei puncte după retragerea celor de la Galactic Focșani, United revine la meciurile din Liga I. În penultima etapă din sezonul regulat, etapa a 25-a, United se va deplasa în Hunedoara pentru jocul cu cei de la Autobergamo Deva, de duminică, 10 aprilie, de la ora 18.00. 

Jocul de la Deva nu mai are miză pentru echipa pregătită de David Asandei, indiferent de rezultatele înregistrate în ultimele două etape United va juca în play-off-ul Ligii I de pe locul patru. În clasamentul la zi din prima ligă de futsal United este pe locul patru cu 46 de puncte din 22 de jocuri, la 11 puncte în fața echipei de pe locul cinci Spicom Sfântu Gheorghe. Pentru echipa din Deva punctele puse în joc duminică sunt importante în lupta pentru ocuparea locului doi la finalul sezonului regulat. Autobergamo Deva este pe 3 în Liga I cu 54 de puncte la două puncte în spatele campionilor de la City us Târgu Mureș, echipa de pe locul doi.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger