Home » , » FUTSAL: United vrea să organizeze la Galați final four-ul Cupei

FUTSAL: United vrea să organizeze la Galați final four-ul Cupei


La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul de la United, David Asandei, a anunțat că clubul United dorește să organizeze la Galați final four-ul Cupei: ”Am trimis caietul de sarcini la FRF, am căutat să îndeplinim cât mai multe puncte. Clubul care va îndeplini mai multe puncte din cerințele FRF va obține dreptul de organizare. Pe lângă noi și Iașiul între timp a mai apărut și Deva. Deocamdată nu știm unde va decide FRF, sunt implicate și televiziunile care vor avea un cuvânt de spus. Au agreat sala din Galați, avem un punct forte. Cele trei plicuri se vor deschide miercuri, 27 aprilie, de la ora 10.00, când este programată și tragerea la sorți a meciurilor. Atunci vom ști cu cine vom juca și unde vom juca”, a spus David Asandei. 

Altfel, alături de United la turneul final al Cupei au mai obținut calificarea: CSMS Iași, Autobergamo Deva și City us Târgu Mureș. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger