Home » » FUTSAL: Victorie clară pentru United în ultima etapă din sezonul regulat

FUTSAL: Victorie clară pentru United în ultima etapă din sezonul regulat


Chiar dacă situația din clasament nu o impunea, locul patru era asigurat de etape bune, United a încheiat sezonul regulat din Liga I cu o victorie clară 4-2, la pauză 2-1, cu cei de la Dunărea Călărași. 

United a început meciul bine, a ratat prima mare ocazie de a marca în primul minte de joc, fază la care echipa gălățeană a cerut și lovitură de pedeapsă în urma unui presupus henț al călărășenilor. Dunărea a marcat prima în minutul 4, prin Ionuț Movileanu. United a alergat după egalare iar la jumătatea primei părți Ovidiu Tudose a refăcut echilibrul pe tabelă. Imediat după egalare United cere pentru a doua oară în acest joc lovitură de pedeapsă, dar Emanuel Moldoveanu a fost sancționat cu cartonaș galben pentru simulare după un duel cu un adversar în suprafața de pedeapsă a oaspeților. Cu trei minute înainte de finalul primei părți United trece în avantaj Andrei Apostol a trimis excelent mingea în fața porții iar Emanuel Moldoveanu a marcat. 

În partea secundă United s-a desprins la 3-1, în minutul 24, printr-un gol marcat de Andrian Lașcu. De altfel, golul fostului jucător de la Dunărea Călărași, a fost prevestit reușita, cu câteva faze înainte de marcarea golului trei Lașcu a trimis mingea în bara transversală. Și la 3-1 United s-a menținut în atac și a marcat pentru 4-1 prin Ovidiu Tudose. La 1-4 antrenorul-jucător de la Dunărea Călărași, fostul jucător de la United Marian Șotîrcă, a decis să atace cu cinci jucător de câmp, însă fără efect pe tabelă pentru cele două echipe. Scorul final a fost stabilit cu trei secunde înainte de final Marian Plugaru a închis tabela la 4-2. 

Cu cele trei puncte acumulate cu Dunărea Călărași, United ajunge la 49 de puncte și așteaptă meciurile din play-off. În primul tur de play-off United va juca cu Spicom Sfântu Gheorghe. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger