Home » , » HOCHEI: Levente Lorincz a marcat singurul gol al României în înfrângerea cu Lituania

HOCHEI: Levente Lorincz a marcat singurul gol al României în înfrângerea cu Lituania


Echipa națională de seniori a României a pierdut și al doilea meci de la Campionatul Mondial Divizia I-a, Grupa B. După eșecul de ieri 1-6 cu Ucraina, România a pierdut 1-5 (1-2, 0-1, 0-2) jocul cu Lituania. Singurul gol al României a fost marcat de atacantul de la Dunărea, Levente Lorincz. 

La fel ca în jocul cu Ucraina cei trei jucători de la  Dunărea au jucat în linia a II-a. Botnd Flinta și Nagy Istvan au făcut pereche în defensivă, iar Levente Lorincz, marcatorul unicului gol, a fost folist în atacul liniei a II-a. 

După două jocuri de la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B, competiție ce se dispută în aceste zile în Croația, la Zagreb, România este pe ultimul loc, retrogradabil, fără puncte după două jocuri. După o zi de pauză, miercuri, 20 aprilie, România va juca cu gazdele turneului, Croația.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger