Home » , » HOCHEI: Patru jucători de la Dunărea convocați la echipele naționale pentru Mondialul din Croația

HOCHEI: Patru jucători de la Dunărea convocați la echipele naționale pentru Mondialul din CroațiaÎntre 17 și 23 aprilie, în Croația, la Zagreb, se vor disputa meciurile de la Campionatul Mondial Divizia I-a, Grupa B. La competiția ce se va desfășura în arena ”Dom Sportova”, Dunărea va fi reprezentată de patru jucători. Trei dintre ei vor juca pentru echipa națională a României, iar al patrulea pentru Ucraina. 

Pentru România, de la Dunărea, vor juca: fundașii Nagy Istvan și Botond Flinta și atacantul Levente Lorincz. Al patrulea reprezentant al echipei campioane la Zagreb va fi atacantul Dinitri Nimenko, ce va juca pentru echipa națională a Ucrainei. 

România și Ucraina se vor întâlni în prima zi a competiției din Croația, duminică, 17 aprilie, de la ora 16.30. La Mondialul de la Zagreb, România va mai juca cu: Lituania, luni, 18 aprilie; Croația, miercuri, 20 aprilie; Marea Britanie, vineri, 22 aprilie; Estonia, sâmbătă, 23 aprilie.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger