Home » , , » HOCHEI: Radu Cosca: ”Sper să continuăm cu același cuplu de antrenori”

HOCHEI: Radu Cosca: ”Sper să continuăm cu același cuplu de antrenori”


Viceprimarul municipiului Galați, Radu Cosca, a declarat la Lider Sportiv 98, de la Radio Pro FM Lider FM, că nu s-a luat o decizie legată de banca tehnică pentru sezonul viitor: ”Încă nu am luat o decizie vizavi de banca tehnică. Nu știu dacă vom mai lucra cu antrenorul ucrainean, nici nu am purtat discuții. Importante au fost discuțiile cu jucătorii pentru a ști în ce direcție o vor lua. Sunt mulțumit de toată banca tehnică, inclusiv de Marius Trandafir, a avut un aport considerabil. Sper să continuăm cu același cuplu de antrenori”, a spus Radu Cosca.

Altfel, în sezonul în care Dunărea a câștigat al doilea titlu consecutiv, Dunărea a început sezonul cu Marius Trandafir și Teodor Mocanu, la Cupa României echipa fost pregătită de Cornel Chirițiă, iar pe finalul sezonului a fost adus și ucraineanul Vasili Bobroknikov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger