Home » , , , » HOCHEI: Radu Cosca: ”Trebuie să alimentăm echipa de seniori cu jucători din propria pepinieră”

HOCHEI: Radu Cosca: ”Trebuie să alimentăm echipa de seniori cu jucători din propria pepinieră”


Viceprimarul municipiului, Radu Cosca, a declarat la Lider Sportiv, Radio Pro FM Lider FM, că își dorește ca echipa de seniori să aibă în componență cât mai mulți jucători din propria pepinieră: ”Este greu să ajungi sus, dar e mai greu să te menții. Acum trei ani am gândit o strategie pe termen scurt, mediu și îndelungat. În primul rând să putem, să alimentăm echipa de seniori cu jucători din Centrul de Copii și Juniori, din propria pepinieră. Galațiul a fost un centru puternic în hocheiul românesc, a oferit jucători care au făcut cinste. Vom încerca să dezvoltăm sectorul juvenil. Mă bucur că în fiecare seară sunt peste 100 de copii la inițiere, la antrenamente. O mare performanță, despre care s-a vorbit foarte puțin, a fost obținută sezonul ăsta de juniorii sub 16 ani, au ieșit vicecampioni, este o mare performanță”, a spus Radu Cosca.  

Altfel, în lotul campionilor se regăsesc jucători crescuți la clubului Dunărea, portarii Viorel Radu și Lucian Hangan, fundașul Alexandru Ionuț Munteanu și atacanții: Valentin Vlase, Anton Cristian Popa, Mircea Necula și Adrian Irimia.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger