Home » , » HOCHEI: România a pierdut meciul cu Ucraina la Mondialul din Croația

HOCHEI: România a pierdut meciul cu Ucraina la Mondialul din CroațiaEchipa națională de seniori a României a pierdut meciul de debut de la campionatul Mondial Divizia I-a, Grupa B. Tricolorii au fost învinși 6-1 (1-2, 0-2, 0-3) de echipa Ucrainei. Golul României a fost marcat de Robert Peter, din pasa lui Mihaly Ede și Papp Szabolcs, la scorul 2-0 pentru Ucraina. 

Pentru România au jucat și cei trei jucători cu care Dunărea a câștigat recent campionatul. Fundașii Nagy Istvan și Botond Flinta au făcut pereche în linia a II-a, iar Levenmte Lorincz a jucat atacant în aceeași linie. În jocul cu Ucraina pentru România a jucat și fundașul gălățean Ciprian Țapu, legitimat la Steaua Rangers București. 

Luni, 18 aprilie, România va juca al doilea meci la Mondialul din Croația cu echipa Lituaniei. În primul meci Lituania a învins Estonia cu 7-2. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger