Home » » VOLEI: Arcada întâlnește, sâmbătă, VM Zalău în semifinalele Cupei

VOLEI: Arcada întâlnește, sâmbătă, VM Zalău în semifinalele Cupei


Arcada și Volei Municipal Zalău, ultimele două pretendente la un loc în finala Diviziei A1, vor lăsa semifinala de campionat, unde scorul la general este 2-2, și se vor înfrunta pe un loc în finala Cupei. Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 15.45, pe teren neutru, la Piatra Neamț, cele două echipe vor juca pentru unul din cele două locuri în finala Cupei României, în direct la Digi Sport 4.

În cealaltă semifinală a turneului ce se va disputa la Piatra Neamț se vor întâlni ”U” Cluj-Napoca și Explorări Baia Mare. Învingătoarele din cele două semifinale vor juca finala duminică, 10 aprilie, de la ora 14.30.       

Arcada și VM Zalău, câștigătoarea precedentei ediții a Cupei, s-au întâlnit de șase ori în acest sezon. Arcada a câștigat 4 din cele șase jocuri disputate, 3-2 la Galați și 3-2 la Zalău, în Divizia A1, 3-1 și 3-1 la Galați în semifinale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger