Home » » FOTBAL: Avântul Valea Mărului s-a impus în derby și a preluat conducerea în Liga a IV-a

FOTBAL: Avântul Valea Mărului s-a impus în derby și a preluat conducerea în Liga a IV-aÎn Liga a IV-a Galați s-a disputat etapa a 27-a, etapă în care s-a jucat derby-ul campionatului dintre Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului. Disputat pe ”Smulți Arena” derby-ul s- încheiat cu victoria oaspeților, 2-1, după ce la pauză Avântul conducea cu 1-0. Celelalte rezultate din etapa a 27-a:

CSȘ Tecuci-Bujorii Târgu Bujor 8-1 (3-0), Luceafărul Petrolul Schela-Zimbrul Slobozia Conachi 1-13 (1-4), Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 0-1 (0-0),  Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni 2-4 (2-0), Viitorul Costache Negri-Gloria Ivești 0-1 (0-1), Șoimii Fundeni-Victoria Independența 0-3, rezultat stabilit la masa verde, Avântul Vânători-Juventus Toflea 3-0, rezultat omologat de Comisa de Competiții.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului Avântul Valea Mărului a revenit pe primul loc în Liga a IV-a cu 73 de puncte din 27 de puncte, 23 de victorii, 4 remize, fără înfrângere. Învinsa din derby-ul campionatului Fulgerul Smulți este pe locul doi cu 70 de puncte, iar Avântul Vânători este pe trei cu 58 de puncte din 27 de jocuri. 

Etapa a 28-a programează jocurile:

Avântul Valea Mărului-CSȘ Tecuci
Bujorii Târgu Bujor-Luceafărul Petrolul Schela
Zimbrul Slobozia Conachi-Quantum Club Galați
Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești
Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri
Gloria Ivești-Șoimii Fundeni,
Victoria Independența-Avântul Vânători
Juventus Toflea-Fulgerul Smulți.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger