Home » , » FOTBAL: David Asandei: ”În acest final de sezon avem două obiective”

FOTBAL: David Asandei: ”În acest final de sezon avem două obiective”David Asandei, antrenorul de la United, a spus la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că echipa pe care o pregătește vrea să joace în a treia finală de Cupă, iar odată ajunși în finală să câștige competiția: ”În acest final de sezon avem două obiective pe care dorim să le îndeplinim. Vrem să câștigăm medaliile de bronz în Liga I, și să jucăm în finala Cupei. Noi am mai jucat în finala Cupei de două ori, ambele finale au fost pierdute cu City us Târgu Mureș. Ar fi bine ca a treia oară să aducem Cupa la Galați”, a spus David Asandei. 

Prima dată United a jucat în finala Cupei în ediția 2010-2011, finală pierdută de gălățeni 8-3 la Târgu Mureș cu cei de la City us. În sezonul următor, 2011-2012, gălățenii au jucat din nou în finala Cupei, tot cu City us Târgu Mureș, finala s-a disputat la Iași iar City us s-a impus 11-3.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger