Home » » FOTBAL: Duminică, fetele de la Universitatea joacă ultimul meci de acasă din acest sezon

FOTBAL: Duminică, fetele de la Universitatea joacă ultimul meci de acasă din acest sezonDin cauza tragediei de la meciul din Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, programul echipei feminine Universitatea Galați a fost un pic schimbat. Astfel, echipa gălățeană va juca duminică, 15 mai, de la ora 11.00, pe stadionul ”Siderurgistul”, ultimul meci de acasă din acest sezon, cu Armonia Dolhești, joc aferent etapei a 18-a, ultima, iar meciul de la Constanța, cu Selena, din penultima etapă a sezonului, a fost reprogramat pentru 22 mai. 

Jocul de duminică de pe ”Siderurgistul” este abordat de Universitatea, echipă aflată la sezonul de debut în fotbal, de pe locul 7 cu 14 puncte, patru victorii, două remize, opt înfrângeri, golaveraj 23-44. Armonia Dolhești este pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 21 de puncte din 14 jocuri. Jocul din tur a fost câștigat de Armonia cu 6-4. 

Partida de duminică va fi arbitrat de Dorin Burloiu, din Galați, asistat la cele două linii de Daniel Vlase, din Slobozia Conachi-județul Galați, și Florin Iftode, din Târgu Bujor.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger