Home » , » FOTBAL: Etapa neprezentărilor în Liga a IV-a! Avântul Valea Mărului din nou campioană

FOTBAL: Etapa neprezentărilor în Liga a IV-a! Avântul Valea Mărului din nou campioană

foto: facebook.com/AJFGalați


Din cele opt meciuri programate în etapa a XXVIII-a din Liga a IV-a s-au disputat doar patru, jumătate! Pe lângă Gloria Ivești-Șoimii Fundeni, echipa din Fundeni s-a retras din campionat de etape bune, în alte trei jocuri rezultatele au fost stabilite la masa verde. Luceafărul Petrolul Schela nu s-a prezentat la jocul de la Târgu Bujor, cu Bujorii, și a pierdut 3-0, Muncitorul Ghidigeni a câștigat cu 3-0 după neprezentarea celor de la Viitorul Costache Negri, iar Juventus Toflea și-a trecut în cont o victorie contra viceliderului după absența de la joc a celor de la Fulgerul Smulți!!

În celelalte patru jocuri ale etapei, Avântul Valea Mărului (foto) a învins cu 4-2, pe teren propriu, CS Școlar Tecuci și și-a asigurat al doilea titlu consecutiv, Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu 5-0 Quantum Club Galați, Unirea Braniștea a trecut cu 6-0 de Avântul Drăgănești, iar Victoria Independența a învins cu 5-1 Avântul Vânători.

Cu două etape înainte de final Avântul Valea Mărului conduce Liga a IV-a cu 76 de puncte, 24 de victorii, 4 remize, fără înfrângere, golaveraj 111-23, Fulgerul Smulți ocupă locul doi cu 70 de puncte, Unirea Braniștea este pe trei cu 59 de puncte , iar Avântul Vânători este pe patru cu 58 de puncte.

Etapa a XXIX-a, penultima, programează jocurile:

Fulgerul Smulți-CSȘ Tecuci
Luceafărul Petrolul Schela-Avântul Valea Mărului
Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor
Avântul Drăgănești-Zimbrul Slobozia Conachi
Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea
Avântul Vânători-Gloria Ivești
Juventus Toflea-Victoria Independența.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger