Home » , » FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”S-a făcut un audit, comandat de către cei din Combinat, în momentul în care s-a vândut echipa”

FOTBAL: Ilie Hagioglu: ”S-a făcut un audit, comandat de către cei din Combinat, în momentul în care s-a vândut echipa”La Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Ilie Hagioglu,. fostul director adjunct al Oțelului, a vorbit despre banii rămași în conturile Oțelului după vânzarea către Adamescu: ”S-a făcut un audit, comandat de către cei din Combinat, în momentul în care s-a vândut echipa. În conturi echipa avea 8 milioane de euro. Se întreabă lumea unde sunt restul de bani până la 18 milioane de euro. Acei bani s-au dus în contul datoriilor clubului, s-a refăcut gazonul, s-au plătit primele jucătorilor pentru câștigarea campionatului, s-au plătit banii pentru diferite activități, lucruri care s-a făcut în 2-3 ani de zile. Clubul nu mai avea datorii la nimeni. Cu banii rămași în conturi, cu ce se lua din drepturile de televiziune, dacă se menținea sediul clubului la Galați se putea primi sprijin de la autoritățile locale, se putea menține echipa în Liga I cu rezultate”, a spus Ilie Hagioglu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger