Home » » FOTBAL: Liga a IV-a continuă cu etapa a 28-a

FOTBAL: Liga a IV-a continuă cu etapa a 28-a

În Liga a IV-a Galați sunt programate sâmbătă și duminică, 28-29 mai, meciurile din etapa a 28-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, de la ora 12.00, cu jocurile Bujorii Târgu Bujor-Luceafărul petrolul Schela și Juventus Toflea-Fulgerul Smulți. Etapa va continua duminică, de la ora 12.00, cu jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi-Quantum Club Galați, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri, Victoria Independența-Avântul Vânători, Gloria Ivești-Șoimii Fundeni. Etapa va fi închisă duminică, de la ora 13.00. Liderul va primi pe teren propriu replica celor de la CSȘ Tecuci. 

Cu trei etape înainte de finalul sezonului Avântul Valea Mărului este pe primul loc în Liga a IV-a cu 73 de puncte din 27 de puncte, 23 de victorii, 4 remize, fără înfrângere. După înfrângerea din derby-ul campionatului Fulgerul Smulți este pe locul doi cu 70 de puncte, iar Avântul Vânători este pe trei cu 58 de puncte din 27 de jocuri. 


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger