FOTBAL: Noi victorii pentru Valea Mărului și Smulți în Liga a IV-a

16

În Liga a IV-a gălățeană s-au disputat jocurile din etapa a 26-a, rundă premergătoare derby-ului campionatului dintre Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului. Cele două adversare din lupta pentru titlu au obținut noi victorii. Liderul, Fulgerul Smulți, a jucat la Vânători, în derby-ul etapei cu Avântul, echipa de pe locul trei, și s-a impus la limită 1-0. Campionii, Avântul Valea Mărului, au întâlnit lanterna, Bujorii Târgu Bujor, și s-a impus cu 5-0 la Târgu Bujor. Unirea Braniștea a realizat scorul etapei, 9-0, pe teren propriu cu cei de la Luceafărul Petrolul Schela. 

Celelalte rezultate din etapa a 26-a: Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați 3-0, Gloria Ivești-Avântul Drăgănești 6-2, Victoria Independența-Viitorul Costache Negri 3-4, Juventus Toflea-Șoimii Fundeni 3-0, rezultat stabilit de Comisia de Competiții, Zimbrul Slobozia Conachi-CSȘ Tecuci 4-1. 
Cu patru etape înainte de finalul sezonului Fulgerul Smulți este pe primul loc cu 70 de puncte, golaveraj 113-26, la egalitate de puncte cu Avântul Valea Mărului, locul 2, 70 de puncte, golaveraj 105-20. Avântul Vânători este pe locul trei cu 55 de puncte, Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 53 de puncte, iar prima parte a clasamentului este încheiată de Muncitorul Ghidigeni cu 52 de puncte. 
 În etapa a 27-a sunt programate jocurile: 
Fulgerul Smulți-Avântul Valea Mărului  
CSȘ Tecuci-Bujorii Târgu Bujor
Luceafărul Petrolul Schela-Zimbrul Slobozia Conachi
Quantum Club Galați-Unirea Braniștea
Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni
Viitorul Costache Negri-Gloria Ivești
Avântul Vânători-Juventus Toflea
Șoimii Fundeni-Victoria Independența. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal