Home » , , , » FOTBAL: Noi victorii pentru Valea Mărului și Smulți în Liga a IV-a

FOTBAL: Noi victorii pentru Valea Mărului și Smulți în Liga a IV-aÎn Liga a IV-a gălățeană s-au disputat jocurile din etapa a 26-a, rundă premergătoare derby-ului campionatului dintre Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului. Cele două adversare din lupta pentru titlu au obținut noi victorii. Liderul, Fulgerul Smulți, a jucat la Vânători, în derby-ul etapei cu Avântul, echipa de pe locul trei, și s-a impus la limită 1-0. Campionii, Avântul Valea Mărului, au întâlnit lanterna, Bujorii Târgu Bujor, și s-a impus cu 5-0 la Târgu Bujor. Unirea Braniștea a realizat scorul etapei, 9-0, pe teren propriu cu cei de la Luceafărul Petrolul Schela. 

Celelalte rezultate din etapa a 26-a: Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați 3-0, Gloria Ivești-Avântul Drăgănești 6-2, Victoria Independența-Viitorul Costache Negri 3-4, Juventus Toflea-Șoimii Fundeni 3-0, rezultat stabilit de Comisia de Competiții, Zimbrul Slobozia Conachi-CSȘ Tecuci 4-1. 

Cu patru etape înainte de finalul sezonului Fulgerul Smulți este pe primul loc cu 70 de puncte, golaveraj 113-26, la egalitate de puncte cu Avântul Valea Mărului, locul 2, 70 de puncte, golaveraj 105-20. Avântul Vânători este pe locul trei cu 55 de puncte, Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 53 de puncte, iar prima parte a clasamentului este încheiată de Muncitorul Ghidigeni cu 52 de puncte. 

 În etapa a 27-a sunt programate jocurile: 

Fulgerul Smulți-Avântul Valea Mărului  
CSȘ Tecuci-Bujorii Târgu Bujor
Luceafărul Petrolul Schela-Zimbrul Slobozia Conachi
Quantum Club Galați-Unirea Braniștea
Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni
Viitorul Costache Negri-Gloria Ivești
Avântul Vânători-Juventus Toflea
Șoimii Fundeni-Victoria Independența. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger