Home » , » FOTBAL: Oaspeții s-au impus în trei din cele patru partide din sferturile Cupei

FOTBAL: Oaspeții s-au impus în trei din cele patru partide din sferturile CupeiÎn Cupa României, faza județeană, s-au disputat miercuri, 18 mai, meciurile din sferturile de finală, manșa tur. A fost o etapă favorabilă oaspeților, din cele patru meciuri disputate în trei s-au impus oaspeții. În reeditarea finalei de sezonul trecut Avântul Valea Mărului a jucat la Braniștea, cu Unirea, și s-a impus cu 4-2. Fulgerul Smulți, liderul din Liga a IV-a, a obținut singura victorie a gazdelor din această etapă, 4-1 pe teren propriu cu cei de la Victoria Independența. În celelalte meciuri din manșa tur a sferturilor Gloria Ivești a învins cu 5-3 la Ghidigeni, Muncitorul, iar Viitorul Costache Negri a trecut cu 3-2 de Zimbrul Slobozia Conachi pe terenul ”zimbrilor”. 

Miercuri, 25 mai, sunt programate meciurile din retur după programul: Victoria Independența-Fulgerul Smulți, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni, Avântul valea Mărului-Unirea Braniștea și Viitorul Costache Negri-Zimbrul Slobozia Conachi.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger