Home » , » FOTBAL. Stelian Bordeianu: ”Noi o să venim cu jucători tineri care nu vor juca la orice echipă, joacă la Oțelul Galați!”

FOTBAL. Stelian Bordeianu: ”Noi o să venim cu jucători tineri care nu vor juca la orice echipă, joacă la Oțelul Galați!”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Stelian Bordeianu, a declarat ca deocamdată SC Oțelul Galați nu are format un lot de jucători:  ”În momentul ăsta este destul de greu să vorbim despre jucători. Eu continui antrenamentele cu jucătorii care au mai rămas, cei care au jucat la juniori A, printre care se regăsește și Antonio Sefer. Jucătorii sunt un pic dezorientați, probabil își caută alte echipe. Nu am ce să le reproșez, fiecare merge unde dorește. Vedem ce va fi în timp, important este ca proiectul să meargă sigur vom găsi o cale de a forma o echipă. Noi o să venim cu jucători tineri care nu vor juca la orice echipă, joacă la Oțelul Galați!”, a spus Stelian Bordeianu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger