Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”O să fie cu totul alt ceva în meciul doi cu Spicom”

FUTSAL: David Asandei: ”O să fie cu totul alt ceva în meciul doi cu Spicom”Deși United s-a impus cu 3-0 în primul meci al seriei cu Spicom, la Sfântu Gheorghe, antrenorul de la United, David Asandei, a declarat, la Lider Sportiv 102, de la Radio Pro FM Lider FM, că echipa s-a nu se consideră calificată în semifinale: ”Să nu uităm, nu cu mult timp în urmă, și cei de la hochei au avut 3-0, la general,  în finală și a fost nevoie de al șaselea joc pentru a câștiga. Se poate întâmpla orice. După victoria de la Sfântu Gheorghe toată lumea a spus că gata suntem calificați. O să fie cu totul alt ceva, ei joacă de totul sau nimic, dacă vor pierde nu vor mai avea pentru ce să se apere. Va fi cu totul alt meci, altă încărcătură, noi vom fi puțin mai lucizi la finalizare”, a spus David Asandei.  

Altfel, marți, 3 mai, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, United va juca primul meci de acasă din play-off cu Spicom Sfântu Gheorghe. Gălățenii au nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinale. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger