Home » , » FUTSAL: David Asandei: ”Sperăm să ne întoarcem cu trofeul Cupei României”

FUTSAL: David Asandei: ”Sperăm să ne întoarcem cu trofeul Cupei României”Antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre turneul final al Cupei: ”Vom juca cu CSMS Iași în semifinalele Cupei, luni, 23 mai, de la ora 17.00, în direct la Digi Sport. A doua zi este finala. Este un singur meci, eliminatoriu. În Cupa României toate echipele au șanse, nu există o favorită. Este un singur meci, nu e pe puncte. Se joacă pe teren neutru și se poate întâmpla orice. Toți am declarat că ne dorim Cupa, sperăm să ne întoarcem cu trofeul. Sper să facem un joc bun cu Iașiul și apoi să vedem cum vom aborda finala, dar mai întâi să trecem de CSMS Iași”, a spus David Asandei.

Luni, 23 mai, de la ora 17.00, United va juca cu CSMS Iași în semifinalele Cupei. În cealaltă semifinală vor juca gazdele turneului final, Autobergamo Deva și City us Târgu Mureș. Învingătoarele se vor întâlni a doua zi în finala Cupei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger